Informace o článku
Na otázky „jak je“ a „co novýho?“ dnes odpovídám „dobře, ale bolí mne záda“. A to prosím trapně už třetí den vkuse. Samozřejmě se mi stihlo nahromadit...
draacedraace
...denní cint...denní cint
22.09.2006 23:41:0022.09.2006 23:41:00

o bolavém svalu neSrdečním:o)

Na otázky „jak je“ a „co novýho?“ dnes odpovídám „dobře, ale bolí mne záda“.

A to prosím trapně už třetí den vkuse. Samozřejmě se mi stihlo nahromadit několik názorů, co je toho příčinou (jistě jste si i vy vědomi faktu, že veškeré lidské neduhy pramení z nedostatku sexu), ale faktem zůstává, že mi poněkud činí obtíže komunikovat s počítačem. Zrovna teď, když akutně zápasím s pozvánkami a pracně se prokousávám došlými, a to si nedělám legraci, skoro padesáti maily. Naivně jsem se domnívala, že nic horšího než má nynější vrátivší se závislost na SMS neexistuje, a ono ano: přecpaná schránka. Nu, alespoň mám představu, jaká pracovní náplň mne čeká za rok v matičce Praze:o)

Ale musím se pochválit. Včera jsem odeslala pouhých 7 esemesek. Ovšem počet zpráv odeslaných po půlnoci, což je de facto dnes, raději preventivně neřeším, bohatě mi stačí skutečnost, že jsem ráno nevstala ke koním. Telefon sice aktivně budil, ale moje nohy, a ty na již historickou Eurotel melodii a zuřivé vibrace nijak výrazně nereagují. Těžko spekulovat, jak a kdy se telefon ocitl právě tam... ono se těch záhadných akcí v mé posteli děje mnohem víc. Třeba ovladače: ten, jež momentálně akutně potřebujete, se v danou chvíli vždy nalézá v oblasti Bermudského trojúhelníku. A můžete klidně postel převrátit vzhůru nohama, stejně ho nenajdete... Tedy pokud si neuvědomíte, že ho „náhodou“ svíráte v ruce.

Každopádně na to, abych se probudila (probrala) absolutně a totálně zdecimovaná a převálcovaná, já nepotřebuji večer kalit (jako Někdo:o). Mně stačí telefon a MP3 player s Rasputinem od BoneyM. Také jsem v jednom z e-mailů objevila nefalšovanou sovětskou hymnu. Nevím, do jaké míry byli s řádně vybasovanou projekcí spokojeni sousedi, protože z mého okna se často linou libůstky á la „já budu chodit po špičkách“, „poupata“ anebo „já na to mám“ (nezřídka dojde i na Rolničky nezávisle na ročním období), ale had ze sboru „sojuz něrušimyj, respublik svobodnych“ dvakrát nadšeně nevypadal. Pokoušel se utéct skrz sklo a pak to vzdal.

Jo, ještě něco... Jak jsem včera popisovala světýlka: tak na jedno mé oblíbené jsem zapomněla. Jedná se o displej mobilu ve večerních hodinách:o)))

Dobrou a ještě lepší noc.

Daja Swito
se světýlkem na dušičce a opět v dlani
...a trapně s vlekle bolavým svalem zádovým. Muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

há, kulec blog:-DD

há, kulec blog:-DD
Gravatar

50 nepřečtenejch mailů ? To nic neni, t...

50 nepřečtenejch mailů ? To nic neni, tolik jich mívam naprosto běžně... Akorát 38 z nich jsou spamy a dalších 7 služební :-)))...