Informace o článku
Nerada to přiznávám, ale stává se ze mne TV konzument. Již několikrát jsem si ne náhodou pustila v úterý čétéjedničku, a to právě kvůli Kouzelníkovi. ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
29.08.2006 23:09:0029.08.2006 23:09:00

možná přijde i kouzelník... Že by?


Nerada to přiznávám, ale stává se ze mne TV konzument. Již několikrát jsem si ne náhodou pustila v úterý čétéjedničku, a to právě kvůli Kouzelníkovi. A týden od týdne kvalita pořadu stoupá, co se týče humoru... Koho nerozsekal ráno Mareš s Hezuckým, toho musel rozsekat Kubrtův týden anebo Děti ráje. Co vlastně teď dělá Pavel Horňák? Právníka?

A tak jsem si opět zařičela smíchy nad dechovkou Nálepkové a Havelky, zajásala nad hity Triky a Pověry, němčina Ivana Mládka no comment... A procítěný projev „čau lásko“ v podání Jaruš. Jen mne mrzí, že mi v týdnech minulých ušla čísla jako Kaiser alias leader BoneyM a Kornův „eins, zwei, drei... Karel nese asi čaj“. Kolik let asi tak budu muset čekat na další znovu reprízy?

Čeká nás Kouzelník s již legendární Karolínou Kaiserovou a pak opět doba, kdy tu bednu pustím fakt jenom kvůli dostihům... Ale jinak jsem ráda, že ji naproti posteli mám, ač mi po většinu roku slouží k usazování prachu:o)

Daja Swito
kterou smích přešel, když našla hada napůl venku z terárka

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: