Informace o článku
Hahaha, tak jsem se nechala namočit do testu měřícího IQ. Možná byl právě jeden z mých minulých článků skutečným popudem, který tuhle lavinu zájmu o m...
draacedraace
...denní cint...denní cint
24.08.2006 11:57:0024.08.2006 11:57:00

o testu IQ podruhé

Hahaha, tak jsem se nechala namočit do testu měřícího IQ. Možná byl právě jeden z mých minulých článků skutečným popudem, který tuhle lavinu zájmu o měření výše inteligenčního kvocientu u mých přátel spustil:o)

Tudíž jsem se i já zapojila, přestože v mém konkrétním případě se jednalo o „zpestření“ pracovní aktivity trapně v době polední pauzy, grrr... Snažila jsem se být extrémně rychlá, aby mi zbyl čas i na jídlo. Pointy celého procesu jsem se dočkala ve chvíli, kdy jsem konečně odklikla závěrečnou třicátou otázku: vyskočilo totiž okno žádající odeslání SMS v hodnotě 50ti Kč. Nepochybuji, že všichni ti, kdož jsou si vědomi faktu, jaký jsem krkoun a škudlil a držgrešle lakotná, právě skonávali v hysterických záchvatech smíchu nad tím, jak jsem právě ždímala svůj nebohý mozeček tolik minut nadarmo... a ještě místo oběda... cha-cha-cha.

Moc vtipné. Zatnula jsem zuby a opravdu jsem sms odeslala. Když už jsem místo naplňování žaludku řešila tečky a čárky a profily a tělesa, tak ať z toho aspoň něco mám. Výsledek o výši mého IQ včetně výčtu správných a chybných odpovědí naštěstí dorazil ihned: 21 otázek, kterými jsem si byla jistá, bylo v pořádku, zbývajících 7, u nichž jsem váhala anebo vůbec nevěděla (2 případy) - všechno špatně. Co se týče samotného ekvivalentu IQ, asi to mají také špatně. Když nepočítám těch 130, kde figurovala šťastná ruka náhody, mi několikrát vyšlo 114. Dnes ovšem 113... nebo že bych opravdu postupně mozkokrněla?:o)))

Daja Swito
prý nadprůměrně inteligentní... uááááááh.........:o))))

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

mozkokrněj spíš ti vyhodnocovači - správ...

mozkokrněj spíš ti vyhodnocovači - správnej výsledek je tutově 114, o tom musim něco vědět :-)))
Gravatar

nejlíp jsou na tom stejně ty lidičky co ...

nejlíp jsou na tom stejně ty lidičky co mají IQ nízký ( třeba jako Radka ):-)))....žijí si svůj veselý a bezstarostný život....takže na testy se vyprdni....život ti to neulehčí....jo a pořádně to s Klárou v Praze rozjeďte :-o