Informace o článku
O nespavosti bych s ohledem na nynější prázdniny mohla napsat odbornou příručku. Můj zvrácený organismus se nestydí znepříjemňovat mi pracovní dobu st...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.08.2006 6:45:0011.08.2006 6:45:00

příběh nespavce


     O nespavosti bych s ohledem na nynější prázdniny mohla napsat odbornou příručku. Můj zvrácený organismus se nestydí znepříjemňovat mi pracovní dobu stavem, kdy bych okamžitě a ukázkově usnula na povel "TEĎ!!!", a to prosím klidně i za chůze.

     I doma přicházejí stavy malátnosti, buď před odsunem k herkám anebo při intenzivním vaření mozkových závitů během plození série slov matičky češtiny tak, aby byla pochopitelná nejen cizincům. Bohužel čím více venku přibývá tmy, tím je potřeba přesunu do postele nižší a nižší. Večerku pravdivě nazývejme snůškou alibismů, jednoho podařenějšího než druhého... Zkoušela jsem i středoškolské fígle, třeba zadívat se do série maturitních otázek z účetnictví, ale marně: po ulehnutí do polštáře můj spánek kdesi randí. Prý mi v postýlce chybí mužské tělo, s dávkou tulení se... A pak ať se mi nikdo nediví, že se chodím do sytosti vyspat do Varů: sice bez tulení, ale za to s klapotem kočárových koní za oknem a bez nočních můr.

     I dnešní noc (může být vlastně noc dnešní, když se jedná o noc, nikoliv o den?:o)) započala tradičně: donutila jsem se k opuštění počítačového prostoru již před půlnocí. A že jakože teda budu spát... Hahaha.

     Místo kýženého odpočinku jsem však absolvovala noční procházku po zdejších veřejných komunikacích. Původní "vyprovodím tě nahoru" se zcela neplánovaně otočilo v následné vyprovození "zpět dolů", takže počet kilometrů úměrně narostl v neprospěch "toho cvoka", /a záměrně to píšu právě "takhle":o)/, kterému nečinilo obtíž za mnou přijet z Varů na kole...!!! Asi fakt netušil, že tady je to po tmě samej bubák:o))))

     Do postele jsem se vrátila krátce po jedné hodině ranní. Pět nočních kilometrů na mne nezanechalo hlubších následků, akorát ta moje prokletá dys-numero-nepoužitelnost... Proč jsem záložní Nokii místo na 06.00 nařídila na 00.06 netuším, a raději nechci vědět, jak dlouho a především jak hlasitě v mé ložnici vyřvávala. Nejen já jsem insomni-jančila... Pár minut po mém ulehnutí začal řvát náš přestárlý kokršpaněl, a protože je hluchý jako poleno, bylo otázkou času, komu z obyvatelů domu jako prvnímu rupnou nervy....:o)

Daja Swito
vysmátá zombie, hahahahááá

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: