Informace o článku
Nejhorším svinstvem jsou zrcadla nad umyvadly, konkrétně když na onu místnost docházíte v pravidelnějších intervalech způsobených konzumací alkoholu. ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.03.2010 21:26:0011.03.2010 21:26:00

čtvrtek: návrat do puberty

Nejhorším svinstvem jsou zrcadla nad umyvadly, konkrétně když na onu místnost docházíte v pravidelnějších intervalech způsobených konzumací alkoholu. Protože co na sobě člověk normálně nevidí, postřehne ve dvojnásobné palbě a odéru nevěřícnosti.

Stává se ze mě puberťačka!

Že bych, konečně, zdárně našlápla k dokončení vývoje?:o)

Odrůstající barva na vlasech, které si rostou, jak samy chtějí, a s nimiž nemanipuluji víc, než je bezpodmínečně nutné, což o zpustnutí vypovídá víc než oprýskaný lak na nehtech, a vizáž telecího věku doplňuje i můj obličej, momentálně poznamenaný přívaly sněhu. Vím, že jsem alergická na většinu kovů, ale sluneční brýle nosím, abych neoslepla, a tudíž mám prostory ksichtu ocejchované dokonalou vyrážkou kopírující tvar brýlí (nejlepší je čára od obočí k uchu, kde jsou pupínky poskládané jako značky na spartakiádě) a pozvolně se rozlézající nejen v prostranství huby, ale i celého těla. Svědí to, škrábu to, a netřeba dodávat, že mám několikery umělohmotné sluneční brýle, které mě však nosit nebaví, protože kovové jsou zkrátka lepší.

A pak ať se nedivím, že mě ve vlaku probudí dědek, že holky vystupujou u intru, a že já jsem asi zapomněla či zaspala. A jít do kasina bez občanky? Bez šance!:o)

draace

A půldenní kocovina také vopruz.

Po pouhé půlce flašky rumu!
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Však to je super... :o) Po mně nikdo nec...

Však to je super... :o) Po mně nikdo nechtěl občanku ani ve třinácti :o(
Gravatar

hehe, kamoška v Londýne tiež nevedela či...

hehe, kamoška v Londýne tiež nevedela či má nadávať, alebo sa cítiť polichotená, keď jej obchodník nechcel predať víno :o) (britský chlastací limit 21 rokov)
Gravatar

Lena: po mně ve 13,5 občanku chtěli, bo ...

Lena: po mně ve 13,5 občanku chtěli, bo jsem vypadala úplně stejně jako teď (akorát o 10 kg silnější, onehdy):o)