Informace o článku
...co všechno se teď kolem mě děje. Možná je to moje vnitřní paranoia, ale připadá mi, že čím rychleji se letošní rok řítí ku svému konci, tím drsněji...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.11.2009 23:18:0016.11.2009 23:18:00

Nestačím se divit:o)

...co všechno se teď kolem mě děje. Možná je to moje vnitřní paranoia, ale připadá mi, že čím rychleji se letošní rok řítí ku svému konci, tím drsněji dochází k ujasňování všeho, co ještě pořád „nemá buď konec“ anebo nějaký kloudný výsledek. Nejhustější jsou čistky týkající se mezilidských vztahů, protože hektický sled událostí už tak nějak neumožňuje se zabývat argumenty typu „tolik jsme toho spolu zažili“, neb mnohem jednodušší je si říct „chci dané osobě dál dělat hodného-vstřícného-vždy-chápavého a soucítícího debila?“ Ano-Ne, a žádné kompromisy, či snahy vše urovnávat. Nebudu a nechci. Asi mě to přestává bavit:o)

Nynější bytí je notně ovlivněno strachem o hajtry, aneb doufání, že úhyny zdejších hospodářských zvířat nemá na svědomí jedna konkrétní osoba, která by je trávila záměrně a celoplošně. Situace člověka nutí nad tím neustále přemýšlet, a co mi přijde nejvíc ulítlé, jsou s tím spojené diskuze na EQ. A nejen ony, protože tam v posledních týdnech padá perla za perlou všeobecně. Za normálních okolností fórum pročítám v rámci snídaně, ale do některých témat stojí za to nahlédnout i během dne, a jestliže mým nejčastějším emočním projevem absolutního údivu (obvykle následovaného výbuchem smíchu) je výraz HUSTÝ, tak již nevím, co použiji, až to bude ještě HUSTŠÍ. Nepřijde vám, že všem nějakým způsobem hrabe? Absence soudnosti není ničím výjimečným a smekám přede všemi, kdo proti všem druhům lidské blbosti bojují do posledního dechu (písmena), ale jak dlouho tohle zdravý rozum vydrží?

Ačkoliv teoreticky bych si měla začít sypat popel na hlavu a jít se okamžitě iniciativně oběsit na Bobanovo průvlečkách (což nemohu učinit, protože mi doposud nebyly vráceny, a asi již nebudou:o)

A když už jsem nakousla diskuzní fórum EQCH, k něčemu se přiznám. Před lety jsem se bavívala zadáváním témat, kterými jsem záměrně provokovala rýpaly k úderné akci. Jednoduché jako facka: stačí téma šikovně popsat, tedy tak, aby si ho každý vyložil po svém, a posléze vyrojené reakce uzemňovat (nikde jsem nepsala, že jsem ty zuby rašplovala kopytní rašplí...), samozřejmě ve vší slušnosti. Pro mě to byla hra, protože se vyžívám ve slovíčkaření, a snůška emotivních odpovědí „ale to tak vyznělo, žes rašplovala!!!“ mi nejen přiváděla uspokojivý pocit 1:0, ale i otázku, zdali si dotyčný vezme ponaučení (tento druh zábavy jsem provozovala poměrně dlouho a pokud počet příspěvků přesáhl 50, hřálo mě to:o)

Ponaučení si většina osob neodnesla, ba naopak (pokusili se mě sežrat zaživa). Ukázkové příklady, jak mocné dovede býti psané slovo, a pokud myšlenka končí výkřikem do tmy (který v našich kuloárech záhy zlidoví), nezbude než se smíchy sesunout pod stůl. A čekat, jestli to příště nebude ještě hustší...

Tak třeba se Mayové spletli, a konec světa bude o tři roky dřív:o)))

draace

Vy... vy... LIDI!!!

Huáááááh... hahaha... ha...
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

dovol abych te opravila... spravne je VY...

dovol abych te opravila... spravne je VY LIDI!!!!!!! :-) Zkus být lépe informovaná!!!! ale tak zase na druhou stranu my jsme se diky necemu podobnemu poznaly.. :-)
Gravatar

hele jako... mohla by sis konečně uvědom...

hele jako... mohla by sis konečně uvědomit, že tohle je vážná věc!!!!!!!!!!!:o)
Gravatar

draace: že by na equi bylo něco k smíchu...

draace: že by na equi bylo něco k smíchu? Třeba aprílová témata mě dostávají ještě teď :D:D:D. Ale poslední dobou též pročítám spíš pro pobavení, většinou už se ani nezaloginuji (fuj slovo), páč kdybych začla psát tak by to bylo na dlouho a pak by mě ukamenovali :D
Gravatar

Myslím si, že je to dobrá připomínka! Je...

Myslím si, že je to dobrá připomínka! Je dobré zveřejňovyt jedy!!! Prosím zkuste aspoň číst!!!!! Zas se někdo ojeví a VY nebudete připraveni!!! Zamyslete se nad sebou! no dobre.. ja uz toho necham... :-)
Gravatar

Elis: apríl byl vrcholem mé tvůrčí činno...

Elis: apríl byl vrcholem mé tvůrčí činnosti. Tečka provokatérova, doslova a do písmene:o) Samozřejmě jsem nesmírně ráda, že to fórum existuje, protože 99% informací jsem načerpala právě tam, protože tady by se mi samovolně nerozsvítilo (viz Bobánkův deník), a že občas nevěřím svým očím, to k životu patří. O důvod víc vážit si názorů a času těch, kteří opravdu poradit dokáží, a stejně tak je nutné se naučit ignorovat zabedněnce. A to i přes fakt, že konec světa nás nemine:o)
Gravatar

Mno, abych řekla pravdu, tak diskuze na ...

Mno, abych řekla pravdu, tak diskuze na EQH mne málokdy nadchly, protože dohledat se cenné rady mezi arogantními narážkami bylo značně těžké a od té doby, co to má nekoukatelný (a neprokousatelný) vzhled jsem to tam vzdala úplně :o)
Gravatar

drrace: nejdřív jsem u čtení tvého apríl...

drrace: nejdřív jsem u čtení tvého apríla si říkala, co to je za k*eténa bez mozku, až pak mi začlo docházet a skoro jsem nedokázala sedět na židli smíchy... Teď už se bavím pouze nad jednou osůbkou v nyní velice rozpoutaném foru a každou chvilku mám chuť se zalogovat a napsat jí "ty krá*o", ale zatím mlčím (PS: MajkaL jí už odepsla přesně co bych řekla já)... PS: informací čerpám tuny a tuny, spousta zajímavých názorů, ať veterinárních nebo jiných, taky nad nimi dost často přemýšlím a aspoň se dá něčím zahnat nuda v práci :D