Informace o článku
Tak jsem opět hledala klíče, tentokrát však své. Na rozdíl od soboty, kdy mi v paměti chyběl zásadní bod (klíče jsem od Moniky převzala a šoupla jsem ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.10.2009 0:29:0023.10.2009 0:29:00

o ztracených klíčích (znovu:o)

Tak jsem opět hledala klíče, tentokrát však své. Na rozdíl od soboty, kdy mi v paměti chyběl zásadní bod (klíče jsem od Moniky převzala a šoupla jsem je kam? Nevím...), jsem si byla jistá, že když jsem před stájí opouštěla auto, držela jsem je v ruce. Nesli jsme do stáje prázdné kanystry na vodu a kýble... a pak mlha přede mnou, mlha za mnou.

Během hledání klíčů mi stihnul jednou zmizet i pes: prostě tam byl, byl, byl... a najednou nebyl. Naštěstí jsem absenci čudly odhalila brzy, takže nebyla na míle daleko, a poté jsme se vrátili do stáje, pročesat místa, kde jsem se předtím pohybovala. Představa, jak lezu přes dvoumetrový plot hrozná, házení psa na druhou stranu ještě horší. A klíče nikde: ani v batohu, v kýblech, mezi pytli... I připravené porce pro koně jsem prohrabala, protože náhoda je blbec a zkoušku z kreténismu v posledních dnech skládám často. Prošmátrala jsem igelitky od soboty čekající na přebrání a zvedla jsem i kýbl s hřebíky. Jejda, klíče... Akorát že ty Moničiny, hledané rovněž od soboty, takže nadšení nulové, protože co si budeme namlouvat, v dané chvíli jsem prostě potřebovala klíče MOJE.

Přitom stačilo tak málo: podívat se do náprsní kapsy vesty, kam klíče obvykle ukládám a kde samozřejmě byly. Takže mám klíče. A dvoje!:o)

draace

Rychlý návod, kterak vyrobit voňavé teplo:

1) zatopte, protože je svinská zima

2) nemýlíte se, opravdu to zvláštně voní

3) tu vonnou svíčku půjde seškrábat, až když kamna vychladnou.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

já už take klíče od auta našla...byly v ...

já už take klíče od auta našla...byly v kape u końských kalhot....jak se tam dostaly vůbec nechápu....je fajn, že jsi našla nejen svoje, ale i Móňi :o))