Informace o článku
Nastává druhá část měsíce října, ta příjemnější (po našem Hubertu). Teoreticky by ze mě měl veškerý stres vyprchat a svou existenci bych měla směřovat...
draacedraace
...denní cint...denní cint
20.10.2009 22:28:0020.10.2009 22:28:00

asi toho chci od života (a přátel) moc :o)

Nastává druhá část měsíce října, ta příjemnější (po našem Hubertu). Teoreticky by ze mě měl veškerý stres vyprchat a svou existenci bych měla směřovat na důležitější věci: třeba si umýt hlavu, protože po podrbání ve vlasech mám černo za nehty (barva na vlasy, nikoliv špína:o) a uklidit svinčík, protože bydlet mezi zbytky stuh, krabic a smradlavými koňskými cajkami se nedá. Je fajn, když vám je půjčená podsedlovka vrácena rychle, ale kdyby byla aspoň vymáchaná ve vodě, protože litr koňského potu bije do nosu i ve stáji, natož doma.

Ztratila jsem naší Moničce klíče, během Huberta. Poslední dvě noci se mi o ničem jiném nezdá, ve snu prohrabávám krabice v naději, že je najdu, a budím se zpocená a navíc s pocitem, že prohrabávání bordelu ve stáji mě teprve čeká. Samozřejmě VŠICHNI chtějí fotky a chtějí je HNED (chápu:o), a tak v Hubertu myšlenkami plavu pořád.

Hodně věcí se mi nepovedlo: letos jsem si nenašla čas vzdávat hold sponzorům, což mě zpětně mrzí, protože bez nich by akce krachla. Naštěstí tyhle dobré duše přežívají i v dobách krize: Rafi a Fluffyman (nejvěrnější příznivci), srdeční kamarádi a maminky našich dětí, ti všichni neváhali přispět. Děkuji především za cukrovinky do balíčků pro děti, protože koupit pár sušenek capartům činí většinou obrovský problém, a děkuji za obětavou pomoc se všemi těmi náležitostmi okolo (Hani, bez Tebe bych se letos šla oběsit). Mile mě potěšila Kibicka, samovolnou nabídkou pomoci, protože z loňské podzimní honičky kolem pěti koní máme dodnes kolektivní pupínky. (V hloubi duše jsem zadoufala, že formu pomoci nabídne i druhá jezdkyně, které jsme se vloni rovněž staraly o koně, aby se Huberta mohla účastnit, ale asi jsem fakt naivní.)

Těší mě, že ohlasy na akci byly se vším všudy pozitivní, protože to je jediná náplast, která zaplácne blížící se vyúčtování, jež nekompromisně směřuje k minusu: prostě to neklaplo. Naštěstí guláš je stále výtečný a jeho konzumace 2-3 denně mě zatím neomrzela, jen s těmi dvěma kily párků si budou muset poradit jiní. A doufám, že po týdnech pití coly nebudu o pět kilo těžší:o)

draace

Chudáček koníček sice nepajda, ale naražená spěnka lehce prohřívá, když se vyleze z vody.

Klapne letos třebouňský Hubert?

A co na to Jan Tleskač?
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: