Informace o článku
LOVE PARADE – Berlin 2006 Nespadnu do zaběhnuté koleje a nebudu rozpitvávat, o co jde. Po včerejším probuleném večeru by přesně tohle byl balzám na mo...
draacedraace
...denní cint...denní cint
15.07.2006 22:08:0015.07.2006 22:08:00

tentokráte z jiného soudku: KDE JSEM LETOS NEBYLA


LOVE PARADE – Berlin 2006

Nespadnu do zaběhnuté koleje a nebudu rozpitvávat, o co jde. Po včerejším probuleném večeru by přesně tohle byl balzám na mou utrápenou duši: zaplést pozůstalost vlasového porostu do copánků, přestříkat je na modro a na zlato, navléci na sebe bizardní kusy oděvů plných mých oblíbených flitrů, klidně i s Jacko flitrovou rukavičkou, kterou někde mám... a být tam. Nechat se unášet atmosférou „for an angel“.


„For an angel“ Paul van Dyka je jedna z mých nejvymazlenějších emocí. Fakt, že za poslední rok a půl jsem „ji“ nejednou zažila z pod rukou nejlepších DJ planety, mě nesmírně hřeje. Miluji For an angel a miluji ji v tance & trance chtivém davu.

Do srdečního místa Berlína bylo vypraveno několik spojů, při troše dobré vůle by se nechalo se na místo činu dopravit. Ráda bych tam, ale s někým, s kým budu euforii a vybuchující požitky sdílet. Ale jak už to bývá, obdobně postižených lidí ubývá a ubývá. Má věková kategorie se už do open air akcí jaksi nehrne... nějak jsem nestihla nikoho přesvědčit. Tak snad příště, no.

draace
těsně před výstupem na půlnoční kouzelnou horu:o)

Fotky: samozřejmě kradené z netu.




Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: