Informace o článku
Nemohu uvěřit, že mám dopsaný deníček chudáčka koníčka. Dopsaný v tom slova smyslu, že tam již není třítýdenní manko, protože v doplňování hodlám pokr...
draacedraace
...denní cint...denní cint
22.08.2009 20:34:0022.08.2009 20:34:00

sobotně ...

Nemohu uvěřit, že mám dopsaný deníček chudáčka koníčka. Dopsaný v tom slova smyslu, že tam již není třítýdenní manko, protože v doplňování hodlám pokračovat, aby mi přestaly chodit výhrůžné vzkazy typu „Není co číst v práci.... Nevím, co se děje s Finečkeeeem... To se ani trošku nestydíš?“ Pouhé dva dny mi trvalo vymačkávání mozku, protože vyšťourat v něm, co se dělo před třemi týdny u hajter, je slušný záhul. Zbývá upravit pár fotek, ale to až zítra, protože na třídění počtu mých výcvaků již nemám sílu:o) Bohužel bez sekvencí je pravděpodobnost, že herka zrovna zavře oči, vysoká, takže jsem s neúměrným počtem fotek, kdy ze stovky zůstane sotva desítka a zbytek putuje do koše, smířená. Ale kecala bych, že to není vopruz, prokousat se jimi:o)

Co nového, u draacete, vyjma heroického dopisovacího výkonu? Ze čtvrteční závory se vyklubal megalomanský průser. Co z toho vyplývá? Než vás napadne jakákoliv zhovadilost, zkontrolujte si stupeň ostrahy a kamery kolem sebe. Nechybělo málo, a na jízdárně nám místo buzerace koní a jezdců parkovala expozice nejmenovanného muzea, vypovězená z nájmu.


Zdroj:Sport.ihned.cz

Sixteen deklasovala soupeře v kvalifikaci na Velkou Pardubickou. Ano, ano, draace si /konečně/ uvědomilo, že set-top box umožňuje sledování Čt4 Sport, a tak jsem po dlouhé pauze opět dostihovala v posteli u TV. Bála jsem se, protože pršelo a koně po trávě bruslili, ale Sixteen si se vším poradila, a ač se mi po jejím odskoku velkého anglického skoku zastavilo srdce (fuj tajbl, o jeden cvalový dřív), bravurně si došla pro vítězství. Ve Velké Pardubické půjde o její hattrick a zřejmě o nejtěžší obhajobu v její kariéře, takže budou nervičky. Jinak je pro mě letošní dostihová sezóna nebývale vzdálená; jak přestal závodit Scyris, nemám nutkání být v obraze, a vyjma spanilé jízdy Age of Japea mě dostihy míjí. Chce to nějakou srdeční záležitost, na rovinách, ale kde k ní přijít?:o)

draace

Srdeční záležitosti mám totiž doma.

Ta černá dokonce přibrala na váze, a to úctyhodně. Akorát že pro změnu nežere:o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: