Informace o článku
Po prodělání níže uvedených zážitků by čtenář očekával, že s přibývajícími léty se dostaví dostatečná míra rozumu, obezřetnosti a opatrnosti. Ano, pod...
draacedraace
...denní cint...denní cint
30.07.2009 22:44:0030.07.2009 22:44:00

draace a elektřina (part III)

Po prodělání níže uvedených zážitků by čtenář očekával, že s přibývajícími léty se dostaví dostatečná míra rozumu, obezřetnosti a opatrnosti. Ano, podomácku upravené prodlužovačky jsem nahradila originály s bleskojistkami a ochranami proti přepětí či zpětnému proudu, do nitra počítače sahám, když je OFF (tedy většinou:o) a kontroly ohradníku neprovádím, když prší.

O to víc je udivující snaha vyšťourat zaseklý krajíc chleba z topinkovače za plného chodu. Po letech se opět v mé přítomnosti zablesklo... A nešlo o záblesk moudrosti. Topinkovač po kontaktu s nožem zhasnul a odešel do věčných lovišť, zatímco já zůstala v němém úžasu civět, s nožem v ruce. Tentokrát byly následky nulové: pouze příval sprostých slov a úleva, že nůž měl gumovou rukojeť. Další klika, protože do té doby jsem si topinky mazala vždy a jen noži určenými ke konzumaci, tedy celokovovými, a že jsem čirou náhodou uchopila nůž na maso, když topinka nechtěla z topinkovače dobrovolně vyskočit... Mohlo být opět po mně.

Chápete? V mém věku, kdy už bych měla mít dvě děti, hypotéku, auto a rozum, zapíchnu kudlu do elektrického topinkovače. Bez přemýšlení. A tak na vás všechny apeluji: dávejte bacha na denní rutiny, jsou svinsky zrádné.

draace

Někdo nahoře mě má rád, v souvislosti s elektrikou.

Akorát že nic netrvá věčně:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: